Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Merkel: Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη

Η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με τους πρόσφυγες, αφορά όλη την Ευρώπη. υπογράμμισε η Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι η όποια συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό θα πρέπει να συνοδευτεί από μια συμφωνία μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ για τις ποσοστώσεις προσφύγων που θα δεχθούν στο έδαφός τους.

«Η επιβράνδυση των προσφυγικών ροών προς Γερμανία που οφείλεται στο κλείσιμο συνόρων σε χώρες όπως η Αυστρία, δεν θα πρέπει να μας εξαπατά...Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιπτώσεις για όλη την Ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα καγκελάριος μιλώντας στην ομοσπονδιακή βουλή της Γερμανίας.

Τάχθηκε υπέρ πανευρωπαϊκών προσεγγίσεων που δεν θα εγκαταλείπουν μόνη την Ελλάδα, αλλά θα μειώνουν τον αριθμό των προσφύγων σε όλες τις χώρες, προειδοποιώντας για συνέπειες που θα αφορούν όλους και ζήτησε από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην Ειδομένη να εμπιστευθούν την ελληνική κυβέρνηση και να μετακινηθούν στα ειδικά καταλύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin