Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Νομικοί κύκλοι καταγγέλλουν το «πάγωμα» του ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό

Ενδεχόμενα πειθαρχικά αλλά και ποινικά αδικήματα «βλέπουν» 11 πρώην πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας πίσω από την απόφαση της προέδρου του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Ευγενίας Μυλωνοπούλου να εκδώσει την προσωρινή διαταγή για τον Τούρκο στρατιωτικό.


Σε κοινή τους ανακοίνωση οι 11 πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων, αναφέρουν ότι η πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου απέκρυψε τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να εξαιρεθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αιτία, ήταν η παράλληλη τοποθέτησή της σε άλλη Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου που εξέτασε το αίτημα για τη χορήγηση ασύλου ενός εκ των 8 Τούρκων αξιωματικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο. Αν και μετά τη συζήτηση του σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Ασύλου, σύμφωνα με τους 11 προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων τίθενται εύλογα ερωτήματα για τη στάση αλλά και δημιουργείται ακυρότητα των όποιων δικαστικών αποφάσεών της.
 zougla.gr
8/1/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin