Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Φλώρινα: Συλλαλητήριο Κατά της Πώλησης των Λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ

Συλλαλητήριο Κατά της Πώλησης των Λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ
"Εάν προχωρήσει η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε λίγο καιρό θα μιλάμε για τη δημιουργία περιοχών στην Φλώρινα και την Μεγαλόπολη που θα μοιάζουν σαν αυτές στο Μαντούδι της Εύβοιας", δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων και πολιτών στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας που οργάνωσε το περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο εναντίον της πώλησης λιγνιτικών μονάδων.


"Κανένας Σταθάκης η Τσίπρας δεν έχει δικαίωνα να προχωρήσει σε μια τέτοια αποεπένδυση της ΔΕΗ", τόνισε ο Γιώργος Αδαμίδης και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν σκληρές αντιδράσεις όταν το νομοσχέδιο έρθει προς ψήφιση στη Βουλή. "Αυτό που θα συμβεί στη χώρα όταν θα ΄ρθει το νομοσχέδιο της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ δεν θα ΄χει προηγούμενο, όχι μόνο από τούς εργαζόμενους της επιχείρησης αλλά και από άλλους κοινωνικούς και εργασιακούς χώρους".

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αναφέρθηκε σε παλιότερη τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πλάνου Καμμένου, όταν στις 19 Ιουλίου 2014 αναρωτιόταν από το βήμα της Βουλής "ποιος θα γλυτώσει από την φυλακή" όταν αναφερόταν στα λιγνιτικά κοιτάσματα αξίας περί τα 89 δισ. ευρώ, και κατέληξε λέγοντας "δεν ξέρω εάν ο κ. Καμμένος μιλούσε για τον εαυτό του, γιατί δυστυχώς, αυτοί είναι που σήμερα διαπραγματεύονται την πώληση της επιχείρησης".
   [energia.gr]
 4/12/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin