Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Νέο τείχος της ντροπής στην Γερμανία. Χτίζεται στο Μόναχο για να χωρίζει ντόπιους και πρόσφυγες

Δεκαετίες πίσω, σε καθεστώτα ρατσιστικά και απάνθρωπα, παραπέμπει η απόφαση των τοπικών αρχών του Μονάχου να κατασκευάσουν τείχος, το οποίο θα διαχωρίζει τους ντόπιους από τους πρόσφυγες που θα εγκατασταθούν στην περιοχή.


29 χρόνια μετά την πτώση του τείχους της ντροπής στο Βερολίνο, οι κάτοικοι της περιοχής, ζήτησαν την κατασκευή άλλου, και μάλιστα πολύ ψηλότερο από αυτό του Βερολίνου.

Το συγκεκριμένο τείχος έχει ύψος 3,65 μέτρα και χτίζεται στο προάστιο Neuperlach Sud του Μονάχου ώστε να μην υπάρχει καμία επικοινωνία των ντόπιων και τους 160 νεαρούς πρόσφυγες που θα εγκατασταθούν στην περιοχή.

Οι κάτοικοι, υποστηρίζουν ότι το τείχος κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για την ασφάλειά τους, αλλά και για να μην πέσει κατακόρυφα η αξία της περιουσίας τους, ενώ θα τους προστατεύσει από τον θόρυβο και τα προβλήματα συμπεριφοράς των προσφύγων.

Μάλιστα το διοικητικό δικαστήριο του Μονάχου επιβεβαίωσε την κατασκευή του τείχους και κατέστησε σαφές ότι οι μετανάστες δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιούν για να παίζουν ή με άλλους τρόπους για να διασκεδάσουν.
 kathimerini.com.cy
8/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin