Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πούτιν: οι ΗΠΑ επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος χρησιμοποιώντας τους εξτρεμιστές για τους δικούς τους σκοπούς

Οι προσπάθειες που κάνει η Ουάσιγκτον να αποχαρακτηρίσει από τρομοκρατική ως μη τρομοκρατική την εκτός νόμου οργάνωση «Τζεμπάτ Αλ Νούσρα» (Μέτωπο Αλ Νούσρα» σ.σ) προκαλούν την απογοήτευση και έκπληξη της Μόσχας.


Οι ΗΠΑ επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος, με το να επιχειρούν να αξιοποιήσουν την παρουσία των εξτρεμιστών για πολιτικούς σκοπούς, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν θα μπορούν στη συνέχεια να τους συγκρατήσουν, δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TF1.

Όπως δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος οι αμερικανοί παραβίασαν τις συμφωνίες για την εκεχειρία στη Συρία, οι οποίοι χαρακτήρισαν την δική τους αεροπορική επιδρομή ως λάθος, την στιγμή που κάποιος στρατιωτικός τους, είχε δηλώσει ότι την προετοίμαζαν αρκέτες μέρες.

Ο ρώσος πρόεδρος επεσήμανε, ότι η «Τζεμπάτ Αλ Νούσρα» που ελέγχει στην κατάσταση στο Χαλέπι, θεωρείτο πάντα πτέρυγα της Αλ Κάιντα, και είχε συμπεριληφθεί στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων του ΟΗΕ.
 greece-russia2016.gr
13/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin