Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΚΑ: Κανονικά η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οκτωβρίου, παρά την αρνητική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την επιχορήγηση από τον λογαριασμό του ΑΚΑΓΕ.

«H διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με ανακοίνωσή της, διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους ότι η καταβολή των συντάξεων του μήνα Οκτωβρίου είναι διασφαλισμένη, παρά την απόρριψη της εισηγητικής πρότασης για έγκριση επιχορήγησης από το λογαριασμό του μικρού ΑΚΑΓΕ.

Η καταβολή των συντάξεων θα γίνει κανονικά στις 29 του μήνα Σεπτεμβρίου καθώς, όπως σημειώνεται, η ομαλή εξέλιξη των εσόδων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και η σταθερή βελτίωση της επιτρέπουν στο Ίδρυμα για δεύτερο συνεχή μήνα την τελευταία εξαετία, να χορηγούνται οι συντάξεις χωρίς ταμειακή διευκόλυνση.

Το Ίδρυμα με μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, αξιοποιώντας τις Υπηρεσίες του, χωρίς θριαμβολογίες, βελτιώνει σταθερά και προοδευτικά τα οικονομικά του στοιχεία και ταυτόχρονα ενισχύει την αποτελεσματικότητα των δράσεών του».
 elzoni.gr
24/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin