Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πτήση MH17: Η Ρωσία θα παραδώσει στους Ολλανδούς νέα στοιχεία για τη συντριβή του μαλαισιανού Boeing

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας θα παραδώσει στη διεθνή ερευνητική ομάδα που εδρεύει στην Ολλανδία,  νέα στοιχεία που σχετίζονται με τη  συντριβή του μαλαισιανού Boeing, στο Ντονμπάς, δήλωσε την Τετάρτη στους δημοσιογράφους ο επίσημος  εκπρόσωπος της επιτροπής  Βλαντίμιρ Μάρκιν.
 
«Ο όμιλος επιχειρήσεων αεροδιαστημικών αμυντικών συστημάτων  Αλμάζ Αντέι» μπόρεσε να εξασφαλίσει από ένα εργοστάσίο του,  τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία  από τους κεντρικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο εναέριας  κυκλοφορίας στο Ροστόφ. Τα στοιχεία αυτά που αφορούν τη συντριβή, βρίσκονται στη διάθεση  της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας και σύντομα θα παραδοθούν  στην ολλανδική πλευρά» δήλωσε ο Μάρκιν.

Ο όμιλος ανέφερε ότι πρόκειται για  «τις πρώτες εικόνες ραδιοεντοπισμού  του χώρου εναέριας κυκλοφορίας σε μη επεξεργασμένη μορφή». Δεν γίνεται αναφορά σε άλλες λεπτομέρειες.          
Πηγή: ria.ru, greece-russia2016.gr
23/9/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin