Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δεν υφίσταται αγωγός προς Τουρκία με άλυτο το Κυπριακό

Όσο παραμένει σε εκκρεμότητα το πολιτικό πρόβλημα δεν υπάρχει θέμα για τον αγωγό ΦΑ μέσω Τουρκίας για την Λευκωσία. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η κυβέρνηση δεν ανησυχεί από την συμφωνία Ισραήλ Τουρκίας.

Σε δηλώσεις του στου δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα δύο πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις με τους επικεφαλής των εταιρειών Delek και ΕΝΙ.


  • Πρόσθεσε ότι κατά τις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα υφιστάμενα συμβόλαια των δύο εταιρειών εντός της κυπριακής ΑΟΖ, ο τρίτος γύρος αδιεοδότησης για τον οποίον θα πρέπει να δηλωθεί ενδιαφέρον μέχρι τις 22 Ιουλίου και η γεωστρατηγική σημασία της Ανατολικής Μεσογείου σε σχέση με την υλοποίηση ενεργειακών σχεδιασμών.

Ο Εκπρόσωπος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις συναντήσεις και σημείωσε πως αύριο το μεσημέρι ο Πρόεδρος θα δεχθεί αντιπροσωπεία της εταιρείας TOTAL μετά από σχετικό αίτημα της...
 kathimerini.com.cy
5/7/16
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin