Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Δύο σενάρια εξετάζει η Άγκυρα για τους Έλληνες στρατιώτες

Δύο σενάρια  εξετάζει η Άγκυρα για τους Έλληνες στρατιώτες
Σενάρια κατασκοπείας σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιώτες που συνελήφθηκαν στον Έβρο εξετάζουν οι τουρκικές αρχές σύμφωνα με την τουρκική εθνικιστική εφημερίδα ‘Γενί Ακίτ’ η οποία επικαλείται τουρκικές πηγές ασφαλείας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν δύο σενάρια για τους Έλληνες στρατιώτες. Πρώτον, ότι δεν είναι στρατιώτες, αλλά κατάσκοποι και εκτιμούν μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα λόγω της πολιτικής έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, κατάσκοποι φορώντας στρατιωτική στολή αναπτύσσουν έντονη κατασκοπευτική δραστηριότητα στα σύνορα.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζει η Άγκυρα, είναι οι δύο Έλληνες στρατιώτες να πέρασαν στο τουρκικό έδαφος ώστε να συναντήσουν σημαντικά μέλη των Κούρδων μαχητών της Συρίας (PYD) ή μέλη της φετουλαχιστικής οργάνωσης FETÖ. “Είναι μία πρακτική την οποία η Ελλάδα εφαρμόζει έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ώστε να προσφέρει βοήθεια σε γκιουλενιστές για να βρουν καταφύγιο στην Ελλάδα”, υποστηρίζει η εφημερίδα.
  [riknews.com.cy]
 2/3/18

1 σχόλιο:

  1. Τα κινητά τους κατασχέθηκαν και σε αυτά, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Αντριάνα Φερεντίνου, οι τουρκικές Αρχές θεωρούν ότι βρέθηκαν εικόνες για τις κινήσεις του τουρκικού στρατού από την άλλη πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin