Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΔΣΑ: Πρωτοφανής αλλαγή πλεύσης της κυβέρνησης για τούρκους αξιωματικούς

αλλαγή πλεύσης της κυβέρνησης για τούρκους αξιωματικούς
Για πρωτοφανή αλλαγή πλεύσης της κυβέρνησης στην πάγια τακτική που ακολουθείτο ως σήμερα να σέβεται τις αποφάσεις για το άσυλο κάνει λόγο με σκληρή ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αναφερόμενος στις εξελίξεις για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς.


Ο ΔΣΑ επικρίνει τις δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος είχε σημειώσει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι «οκτώ» είναι πραξικοπηματίες, τονίζοντας ότι «προκαλεί προβληματισμό ότι κατά τη διάρκεια της εκκρεμοδικίας υπουργοί της κυβέρνησης ισχυρίζονται πως υπάρχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες και ότι μελετάται το ενδεχόμενο εκδίκασής τους στην Ελλάδα κατ' άρθρο 8 Ποινικού Κώδικα».

Ακόμη, ο Δικηγορικός Σύλλογος σχολιάζει αιχμηρά τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνοντας πως «δείχνει να αγνοεί τόσο τη θέση όλων των διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την κατάσταση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην Τουρκία, όσο και την κρίση του Αρείου Πάγου».
   [in.gr]
12/1/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin