Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πορτογαλία: Εκφράζει τη συμπαράστασή της στην Ελλάδα

Ο κ. Ρεμπέλο ντε Σόουζα
Την συμπαράστασή του για τις καταστροφές που έπληξαν τη Δυτική Αττική και τη λύπη του για τα θύματα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στον Προκόπη Παυλόπουλο.


Ο κ. Ρεμπέλο ντε Σόουζα μιλώντας τηλεφωνικά με τον κ. Παυλόπουλο εξέφρασε τη λύπη του για τα θύματα καθώς και την αλληλεγγύη του στη δοκιμασία που περνούν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα.
in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
 15/11/17
--
  • Ασύλληπτη τραγωδία: Δεκαπέντε νεκροί στη Μάνδρα λόγω πλημμύρας

Σε αδιανόητη τραγωδία εξελίχθηκε η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα τη Δυτική Αττική. Στην Μάνδρα πέντε γυναίκες και δεκα άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε πλημμυρισμένα σπίτια και άλλους χώρους, ενώ δύο εξ αυτών ανασύρθηκαν από τις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου. Εικόνα καταστροφής καταγράφεται επιπλέον σε Νέα Πέραμο, Ελευσίνα, Μέγαρα και Μαγούλα. Εισαγγελική παρέμβαση για την τραγωδία, σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 in.gr
 15/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin