Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οι τράπεζες στη Σαουδική Αραβία «πάγωσαν» 1.200 λογαριασμούς

Δεκάδες μέλη της βασιλικής οικογένειας, αξιωματούχοι και επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί
Περισσότερους από 1.200 λογαριασμούς που ανήκουν σε ιδιώτες και εταιρείες πάγωσαν οι τράπεζες της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο των ερευνών για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο βασίλειο, όπως έγινε γνωστό σήμερα από δικηγόρους και τραπεζικές πηγές.


Ο αριθμός των τραπεζικών λογαριασμών που θα παγώσουν θα αυξηθεί, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεκάδες μέλη της βασιλικής οικογένειας, αξιωματούχοι και επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, δωροδοκία, εκβιασμό και κατάχρηση δημόσιας θέσης για προσωπικό όφελος.

Από την Κυριακή, η κεντρική τράπεζα διευρύνει ολοένα τον κατάλογο με τους λογαριασμούς για τους οποίους ζητά να παγώσουν, σχεδόν ανά μία ώρα, όπως ανέφερε ένας τραπεζίτης που ζήτησε να μην κατονομαστεί επειδή δεν είχε την άδεια να μιλήσει σε μέσα ενημέρωσης.
  [newsbeast.gr]
 7/11/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin