Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Χειρόφρενο τραβούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αν δεν εξοφληθούν έως Παρασκευή

Επίσχεση εργασίας από την προσεχή Δευτέρα, εάν δεν πληρωθούν έως και την Παρασκευή οι δύο μισθοί (Μαρτίου και Απριλίου) και μέρος από το δώρο του Πάσχα, συνολικού ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισαν ομόφωνα στη συνεδρίαση τους οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων, Δημήτρη Τσερμενίδη, οι 2.300 εργαζόμενοι στον Οργανισμό διεκδικούν και ζητούν εκ νέου συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, και με τη συμμετοχή τόσο της δικής τους Διοίκησης όσο και εκείνης του ΟΑΣΘ, «ώστε επιτέλους να βρεθεί μια οριστική λύση για τη λειτουργία του Οργανισμού και την εξασφάλιση της ομαλότητας για το επιβατικό κοινό της πόλης».

Όπως επανέλαβε ο κ. Τσερμενίδης, το πρόβλημα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ δεν είναι μόνον τα οφειλόμενα, αλλά κυρίως η κόπωση όλων των τελευταίων μηνών και η ανασφάλεια που βιώνουν.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι δεν προτίθενται να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνοντας έναν μισθό.
 [in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ]
11/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin