Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η Νότια Κορέα καταστρώνει σχέδια εξολόθρευσης του Kim Jong Un με την υποστήριξη των ΗΠΑ

Αν Σεούλ ξεκινήσει μια επιχείρηση να δολοφονήσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, σε περίπτωση πολέμου, ομάδες ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση, ανακοίνωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.


"Ο στρατός της Νότιας Κορέας θα σχηματίσει μια ειδική ταξιαρχία που βασίζεται σε εκείνη των ΗΠΑ, κάποια στιγμή αργότερα αυτό το έτος", δήλωσε ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος, υπό τον όρο της ανωνυμίας, προσθέτοντας ότι οι Αμρικανοί ειδικοί πράκτορες αναμένεται να λειτουργήσουν υπό τις εντολές της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

"Παρά το γεγονός ότι η ταξιαρχία διαμορφώνεται σύμφωνα με αυτή στις ΗΠΑ, θα είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές συνθήκες και το περιβάλλον της κορεατικής χερσονήσου", ανέφερε η ίδια πηγή.

Η εν λόγω ομάδα από τη Νότια Κορέα, επιφορτισμένη με την εξάλειψη της ηγεσίας της Βόρειας Κορέας, σε περίπτωση πολέμου, θα αποτελείται από 1.000 έως 2.000 άνδρες, προστίθεται στην έκθεση.
 protothema.gr
8/1/17
-
22/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin