Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στο δημοτικό συμβούλιο για το χριστουγεννιάτικο στολισμό

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης βρέθηκε και σήμερα στο επίκεντρο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παραχώρηση της πλατείας Αρχαίας Αγοράς στο Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου.


Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά την επιστολή των επαγγελματιών προς το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίοι ζήτησαν την παραχώρηση της πλατείας Αρχαίας Αγοράς από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, προκειμένου να στηθούν μεταξύ άλλων χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, καρουσέλ και τρενάκι για τα παιδιά.

«Ήρθατε τώρα να διαμαρτυρηθείτε ότι τρία παιχνίδια και σπιτάκια για τις ΜΚΟ μεταφέρονται από το κομμάτι της Πλατείας Αριστοτέλους στην Αρχαία Αγορά. Σε μια αγορά συγκροτημένη για να δίνουν τα προϊόντα τους. Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Πρέπει κάπως να κάνετε αντιπολίτευση, όμως να υπάρχουν και κάποια όρια», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.
 protothema.gr
6/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin