Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Βαρύ το κλίμα στην τρόικα μετά τις εξαγγελίες, "παροχές"

Βαρύ είναι το κλίμα που μεταφέρουν ξένοι αξιωματούχοι στον απόηχο των χθεσινών εξαγγελιών του Πρωθυπουργού, εν αναμονή του νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση, που εκφράζουν ανησυχία για την έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης, συνολικά.


Όπως σχολιάζουν ο Πρωθυπουργός είχε ενημερώσει πως θα κάνει κάποιες παροχές, όπως άλλωστε έχει και το δικαίωμα με τη λογική ότι υπάρχει υπέρβαση των στόχων. Ωστόσο όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν υπήρχε ενημέρωση για το περιεχόμενο των εξαγγελιών.

Εκφράζοντας το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό των θεσμών, αξιωματούχοι παρατηρούν ότι δεν είναι σωστός ούτε ο χρόνος που επιλέχθηκε να ανακοινωθούν οι παροχές, αφού το πολιτικά ορθό θα ήταν να γίνουν οι ανακοινώσεις τον Απρίλιο και αφού θα έχει προηγηθεί ο έλεγχος και η πιστοποίηση των στοιχείων από τη Eurostat, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, ώστε να είναι πλέον βέβαιο πως υπάρχει υπέρβαση των στόχων.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin