Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ώρα μηδέν για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος - Έρχονται τα νέα, επώδυνα μέτρα

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε απεργιακή κινητοποίηση κατά των κυβερνητικών πολιτικών, οι αναφορές για ανάγκη λήψης νέων μέτρων δημιουργούν έντονες ανησυχίες και αντιδράσεις.


Ο απολογισμός μετά το Eurogroup της Δευτέρας εξακολουθεί να είναι τραγικός.

Έτσι, μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, όχι μόνο δεν επήλθε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος, αλλά έγινε σαφές το δημοσιονομικό κενό για το 2018, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί με νέα, επώδυνα μέτρα.

Παράλληλα, βολές κατά της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας εξαπέλυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στέλνοντας μήνυμα ότι η λήψη σκληρών μέτρων αποτελεί μονόδρομο.

«Οι Ελληνες ηγέτες καλό είναι να σταματήσουν να λένε στους Έλληνες πολίτες ότι "κάποιοι ξένοι" φταίνε για τα ελληνικά προβλήματα» είπε με έμφαση ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.

«Η λήψη σκληρών μέτρων αποτελεί μονόδορομο, από τη στιγμή που η Ελλάδα αποφάσισε να παραμείνει στην Ευρωζώνη», πρόσθεσε.
 elzoni.gr
8/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin