Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Erdogan: Τα σύνορα αυτής της χώρας δεν τα έχουμε αποδεχτεί στην καρδιά μας

Τα σύνορα αυτής της χώρας δεν τα έχουμε αποδεχτεί στην καρδιά μας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συγκέντρωση στην Προύσα.


Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι "δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι τα εδάφη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν πολύ σημαντικά πρόσωπα που ίδρυσαν την τουρκική δημοκρατία έμειναν εκτός των συνόρων μας". "Κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε εξολοκλήρου το παρελθόν μας.
Εμείς ακόμη κι αν ξεχάσουμε η ιστορία δεν ξεχνάει. Αυτοί που είναι απέναντί μας δεν ξεχνάνε. Στην καρδιά μας δεν αποδεχόμαστε τα σύνορα αυτής της χώρας", είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη: " Η Μοσούλη είναι δική μας. Κοιτάξτε την ιστορία" και πρόσθεσε ότι επειδή μίλησε για εθνικό συμβόλαιο κάποιοι ενοχλήθηκαν. "Εγώ δίνω μάθημα ιστορίας και τελικά ενοχλείσαι. Γιατί ενοχλείσαι; Εμείς αγαπάμε την πατρίδα μας, αυτή είναι η διαφορά. Εμείς από την αρχή λέμε ότι το κλειδί του Ιράκ πρέπει να δοθεί σε μια μόνο εθνική δομή", ανέφερε.

"Μας λένε μην κατεβείτε. Θα κατεβούμε μέχρι την Αλ Μπαμπ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφήσουν την Τουρκία εκτός εξελίξεων και να μας κόψουν τον λογαριασμό. Αυτό το ανήθικο παιχνίδι δεν θα το επιτρέψουμε. Αυτοί που δεν αντιδρούν για τον θάνατο πάνω από 600 χιλιάδων ανθρώπων υπερασπίζονται τους τρομoκράτες του PYD", ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.
  riknews.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin