Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζεται το πολιτικό φλερτ ΑΚΡ- Γκρίζων Λύκων

Το πολιτικό φλέρτ του Κινήματος Γκρίζων Λύκων με την κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) συνεχίζεται και λαμβάνει νέες διαστάσεις. Το Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) εξακολουθεί να παρέχει πλήρη υποστήριξη στις τελευταίες αποφάσεις και κινήσεις της κυβέρνησης του ΑΚΡ.


Πριν από λίγο, ο ηγέτης του ΜΗΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί έστειλε νέο μήνυμα συμπαράστασης στην τουρκική κυβέρνηση. Ο κ. Μπαχτσελί εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά της Ουάσιγκτον. Ο κ. Μπαχτσελί πιστεύει ότι οι ΗΠΑ επιχειρεί να αναμειχθούν στα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα της Τουρκίας. «Η Τουρκία δεν είναι 53η επαρχία των ΗΠΑ», τονίζει ο κ. Μπαχτσελί.

Το μήνυμα του κ. Μπαχτσελί έρχεται στον απόηχο της παρέμβασης που πραγματοποίησε η Ουάσιγκτον σχετικά με την απομάκρυνση Κούρδων δημάρχων από τα καθήκοντα τους. Οι ΗΠΑ ζητούν πρόωρες τοπικές εκλογές στην Τουρκία για να καλυφθούν οι κενές θέσεις στις τοπικές αυτοδιοικήσεις.
 kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin