Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

"Να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των πραξικοπηματιών", λεέι ο ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης

Η Τουρκία πρέπει να αντιμετωπίσει εκείνους που είναι υπεύθυνοι για το αποτυχημένο πραξικόπημα που εκδηλώθηκε τον περασμένο μήνα, αλλά η αντιμετώπισή τους πρέπει να γίνει σύμφωνα με το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Τόρμπγερν Γιάγκαλντ δήλωσε επίσης σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα ότι δεν είχε γίνει πολύ κατανοητή στην Ευρώπη η έκταση στην οποία ένα μυστικό δίκτυο είχε διεισδύσει στον τουρκικό στρατό και στη δικαιοσύνη.

Ο Γιάγκλαντ είναι ο πλέον υψηλόβαθμος τούρκος αξιωματούχος που επισκέπτεται την Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, όταν ένα μέρος του στρατού έβγαλε στον δρόμο άρματα μάχης, ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη στην προσπάθεια να ανατρέψει την κυβέρνηση.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin