Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Egyptair: Σημάδια έκρηξης στο αεροσκάφος

Τα ευρήματα (ανθρώπινα μέλη) που εντοπίστηκαν στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σημειώθηκε έκρηξη μέσα στο αεροσκάφος, όπως αναφέρει το Associated Press επικαλούμενο Αιγύπτιο αξιωματούχο.

Ο αξιωματούχος, αναφέρει το πρακτορείο, είναι μέλος της αιγυπτιακής ερευνητικής ομάδας και έχει προσωπικά εξετάσει τα ευρήματα στο Κάιρο.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι 80 περίπου μέλη που μεταφέρθηκαν στο Κάιρο μέχρι στιγμής, είναι μικρά και ότι "δεν υπάρχει ούτε ένα ολόκληρο μέλος του σώματος, όπως ένα χέρι ή κεφάλι".

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε πως "η λογική εξήγηση είναι πως σημειώθηκε μια έκρηξη". Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα αίτια της συντριβής.

Ένας Αιγύπτιος αξιωματούχος δήλωσε την Δευτέρα ότι το αεροσκάφος δεν άλλαξε απότομα πορεία προτού βυθιστεί και συντριβεί, σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin