Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ενα πέπλο κατάθλιψης έχει πέσει πάνω μας

Οξεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών στη Λαμία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Εργατικό Κέντρο της πόλης κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση στα τρία κρίσιμα θέματα τα οποία ανέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Το προσφυγικό, τη διαπραγμάτευση και τη διεθνή θέση της χώρας, αλλά και τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, τονίζοντας ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το τελευταίο ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι εχέγγυο της τήρησης του Συντάγματος και της προάσπισης της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης».

Μάλιστα, συμπλήρωσε με νόημα πως «παρέμβαση στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης εμείς δεν πρόκειται να ανεχθούμε» και παρέπεμψε στη συζήτηση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή όπου, όπως είπε, «θα λάμψει η αλήθεια» και έκανε λόγο για διαπλοκή αλλά και για «το ρόλο της κυβέρνησης στην οικοδόμηση ενός νέου συστήματος πιο ευνοϊκά διακείμενο στις προθέσεις της κυβέρνησης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε στο ακροατήριο τα δύο αισθήματα τα οποία, όπως ο ίδιος είπε, εισέπραξε κατά την πρώτη του περιοδεία σήμερα σε Βοιωτία και Φθιώτιδα. «Εισέπραξα φόβο και εισέπραξα και θυμό» είπε και σημείωσε ότι «ο φόβος έχει σχέση με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα με τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «η Ελλάδα και η ελληνική κοινή γνώμη βλέπει τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της απαισιοδοξίας» και όπως τόνισε, «είναι σαν να έχει πέσει πάνω μας ένα πέπλο κατάθλιψης το οποίο δεν μας επιτρέπει να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον». Ο ίδιος, μιλώντας για το θυμό, τον καταλόγισε στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως πρόκειται για «τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει πει τα περισσότερα ψέματα που δυστυχώς, έχει πει ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση και μετά. Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες».......http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113940090
12/3/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin