Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Επίθεση Τσίπρα σε Βαρουφάκη: «Είναι ανόητος»!

Απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Γιάνη Βαρουφάκη. Ερωτώμενος για τη δήλωση του πρώην υπουργού που είπε ότι το Μαξίμου ήθελε στο δημοψήφισμα να κερδίσει με μικρή πλειοψηφία το «ναι» ώστε να κάνει πιο εύκολα τη στροφή, ο πρωθυπουργός άστραψε και βρόντηξε.

Ουσιαστικά χαρακτήρισε ανόητο τον Γιάνη Βαρουφάκη για την κριτική αυτή θυμίζοντας ότι είχε πει πως αν έβγαινε το «ναι» αυτός θα παραιτούνταν.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τόσο σκληρά λόγια για πρώην συνεργάτη μου, αλλά δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου για όσα έλεγαν τότε», είπε ο κ. Τσίπρας.

Ερωτώμενος αν έκανε λάθος στην επιλογή του κ. Βαρουφάκη, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη αλλά αυτό θα αποδειχθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δέχεται την πολιτική κριτική, όμως πρόσθεσε «δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου επί του ηθικού πεδίου», δεν δέχομαι λάσπη. Να τελειώνει η πλάκα ότι έκανα το «όχι» του δημοψηφίσματος «ναι» υπογράμμισε.
  imerisia.gr
  1/3/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin