Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Κόντε: Αυτόματα συστήματα ανακατανομής των αιτούντων άσυλο

Αυτόματα συστήματα ανακατανομής των αιτούντων άσυλο
Κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις στην ιταλική Γερουσία, ο νέος πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε αναφέρθηκε στους κύριους στόχους του κυβερνητικού συμβολαίου που έχουν υπογράψει το κίνημα Πέντε Αστέρων και η Λέγκα.


«Θα καταπολεμήσουμε με κάθε τρόπο τις μαφίες και της οικονομίες τους και θα αλλάξουμε τον νόμο για την παραγραφή των αδικημάτων», είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός και καθηγητής νομικής.

«Θα εγγυηθούμε τον σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων», πρόσθεσε, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση θα εγκρίνει το «εισόδημα του πολίτη» για την στήριξη των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων. «Θα είμαι ο συνήγορος του ιταλικού λαού», επανέλαβε ο Κόντε.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, τόνισε ότι «η μέχρι τώρα πολιτική έχει αποτύχει, με ένα εγωιστικό κλείσιμο πολλών χωρών μελών». «Θα ζητήσουμε να ξεπερασθεί ο κανονισμός του Δουβλίνου για να υπάρξει πραγματικός καταμερισμός ευθυνών με αυτόματα συστήματα ανακατανομής των αιτούντων άσυλο», τόνισε με έμφαση.
   zougla.gr
 5/6/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin