Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Συρία: Πυραυλικές επιθέσεις κατά θέσεων του στρατού στις επαρχίες Χάμα και Χαλέπι

Πυραυλικές επιθέσεις
Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις γνωστοποίησαν την Κυριακή ότι πύραυλοι έπληξαν «στρατιωτικές θέσεις» του συριακού καθεστώτος στις επαρχίες Χάμα και Χαλέπι, κάνοντας λόγο περί «επίθεσης» των εχθρών της Δαμασκού, τους δράστες της οποίας απέφυγαν να κατονομάσουν.

Την 9η Απριλίου, το συριακό καθεστώς και το Ιράν, σύμμαχος της Δαμασκού, κατηγόρησαν το Ισραήλ ότι εξαπέλυσε φονικά πλήγματα εναντίον στρατιωτικής βάσης στην κεντρική Συρία. Μερικές ημέρες αργότερα, τη 14η Απριλίου, η Ουάσιγκτον, το Παρίσι και το Λονδίνο εξαπέλυσαν πλήγματα εναντίον πολλών στρατιωτικών θέσεων του συριακού καθεστώτος, σε αντίποινα για μια επίθεση στην οποία φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα στην πόλη Ντούμα.

«Μια νέα επίθεση έγινε με πυραύλους του εχθρού εναντίον στρατιωτικών θέσεων στις επαρχίες Χάμα και Χαλέπι», αντίστοιχα στο κεντρικό και το βόρειο τμήμα της χώρας, μετέδωσε το SANA επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις ένοπλες δυνάμεις.
  naftemporiki.gr
 30/4/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin