Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Λευκωσία: Δεν συνδέεται με την ExxonMobil η επίσκεψη του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών

ExxonMobil
Η Λευκωσία θεωρεί σημαντική την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμοδίου για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις Γουές  Μίτσελ.


Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι είναι κατανοητό ότι η επίσκεψη αυτή -όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες οι οποίες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα που έχει στο πλαίσιο της αμερικανικής κυβέρνησης – είναι ακόμα μια ευκαιρία για να συζητήσουμε τόσο για διμερή θέματα, τα οποία υπάρχουν, όσο και γενικότερα, μιλώντας για τις ΗΠΑ, για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ούτως ώστε να επανέλθουμε σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού, εφόσον βέβαια προηγουμένως αρθούν όλα αυτά τα γεγονότα που δεν λειτουργούν θετικά. Δηλαδή, οι συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς Τουρκίας.

Ο κ. Προδρόμου δεν θέλησε να διασυνδέσει την επίσκεψη του κ. Μίτσελ με τις έρευνες της ExxonMobil λέγοντας ότι αυτή σχετίζεται με το γεγονός ότι μόλις έχει αναλάβει αυτό το χαρτοφυλάκιο.
  protothema.gr
 13/3/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin