Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Το συμφέρον του κόμματος πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες : Martin Schulz

 Martin Schulz spd
Οι προσωπικές φιλοδοξίες πρέπει να μένουν πίσω από το συμφέρον του κόμματος, τονίζει ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) Μάρτιν Σουλτς στην γραπτή δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για τη συμμετοχή του ως υπουργού στην κυβέρνηση συνασπισμού με την κεντροδεξιά Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU).

Ο κ. Σουλτς είχε δηλώσει προεκλογικά ότι ο ίδιος δεν θα έμπαινε σε κυβέρνηση υπό την κ. Μέρκελ, ενώ μετά την υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος και να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών.

Την Πέμπτη, σε συνέντευξή του, ο προκάτοχός του στην ηγεσία του SPD, απερχόμενος αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ τον κατηγόρησε για «ασέβεια» προς το έργο του και αθέτηση υποσχέσεων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι του είχε εγγυηθεί την παραμονή στο υπουργείο.
  naftemporiki.gr
 9/2/18
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin