Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη

Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα
Έντονη κακοκαιρία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.


 Τονίζεται στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Εύβοια και πιθανόν στις Σποράδες τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά τμήματα, καθώς σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι και σε πεδινά τμήματα της Δ. Μακεδονίας. Από τις απογευματινές ώρες βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θράκη και σε παράκτιες περιοχές την Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας. Αντίθετα στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Σύμφωνα με το Meteo, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 5 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 9, στην Ήπειρο από 5 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 9, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 12, στα νησιά του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου από 6 έως 11 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
 zougla.gr
 15/2/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin