Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Παλαιστίνιος με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα σκοτώθηκε σε διαδήλωση από σφαίρα στο κεφάλι

δεν μπόρεσε να ξεγελάσει για δεύτερη φορά τον θάνατο
Αφότου είχε χάσει και τα δυο του πόδια σε μια ισραηλινή επιδρομή, το 2008, ο Ιμπραήμ Αμπού Τουράγια με το αναπηρικό του αμαξίδιο είχε μετατραπεί σε μια μορφή που δύσκολα έχανες σε σχεδόν κάθε διαδήλωση στα σύνορα μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ.


Αλλά την Τετάρτη, δεν μπόρεσε να ξεγελάσει για δεύτερη φορά τον θάνατο. Την ίδια ημέρα, σκοτώθηκαν ακόμα τρεις Παλαιστίνιοι.

Άγαμος και άνεργος, ζούσε στο σπίτι των γονιών του αφότου έχασε τα πόδια του, κατά τη διάρκεια μιας εισβολής ισραηλινών στρατιωτών για επιχειρήσεις κοντά στους καταυλισμούς των προσφύγων στο Αλ Μπουρέιτζ, στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, τον Απρίλιο του 2008.

"Είχε τραυματιστεί από τα πυρά ενός ισραηλινού ελικοπτέρου (...) αφού κατέβασε μια ισραηλινή σημαία και ύψωσε στη θέση της μια παλαιστινιακή σημαία, σε ένα σημείο πάνω στα σύνορα", αφηγήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αδελφός του, ο Σαμίρ.
 riknews.com.cy
 16/12/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin