Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Σε κρίση η οικονομία - Πίσω στο πρόγραμμα παραμένει η κυβέρνηση

Πίσω στο πρόγραμμα παραμένει η κυβέρνηση
Το άγνωστο για την οικονομία της Ελλάδας μέλλον επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά από τις εξελίξεις εντός και εκτός της χώρας, οι οποίες είναι διαρκείς και σε κάθε τομέα, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προσπαθεί να δείχνει αισιοδοξία.


Μετά την εκταμίευση των 800 εκατ. ευρώ, η οποία έγινε έπειτα από δύσκολες συζητήσεις, ελληνική κυβέρνηση και δανειστές βρίσκονται σε πυρετώδεις διεργασίες προκειμένου να προχωρήσει το πρόγραμμα και δεδομένων των σοβαρών καθυστερήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης Τσίπρα στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων.

Στο μεταξύ, αισιόδοξος για επίτευξη συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο σε σχέση με την τρίτη αξιολόγηση μέχρι το τέλος του έτους, εμφανίστηκε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα ο αξιωματούχος είπε ότι στο Εurogroup της προσεχούς Δευτέρας, δεν θα είναι από βασικά θέματα συζήτησης, αλλά θα γίνει μια ενημέρωση από τους θεσμούς για τα αποτελέσματα της επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

Όπως είπε, οι συζητήσεις στην Αθήνα έγιναν σε θετικό κλίμα συνεργασίας και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά.
  [elzoni.gr]
 2/11/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin