Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

«Καθ΄ οδόν προς το Αφγανιστάν» επιπλέον Αμερικανοί στρατιωτικοί

«Καθ΄ οδόν προς το Αφγανιστάν» επιπλέον Αμερικανοί στρατιωτικοί
Η πλειονότητα των 3.000 επιπλέον Αμερικανών στρατιωτικών που θα αναπτυχθούν στο Αφγανιστάν, όπως προβλέπει η νέα στρατηγική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκονται ήδη καθ' οδόν προς τη χώρα που σπαράσσεται από τον πόλεμο, η τελευταία φάση του οποίου διαρκεί πλέον 16 χρόνια, γνωστοποίησε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Πενταγώνου Τζιμ Μάτις.


Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας είχε δηλώσει πρόσφατα στους δημοσιογράφους πως θα αναπτυχθούν «πάνω από 3.000» στρατιωτικοί στο Αφγανιστάν, οι οποίοι θα ενισχύσουν τη δύναμη των περίπου 11.000 στρατιωτικών που βρίσκεται ήδη εκεί.

«Ειλικρινά, δεν έχω ακόμη υπογράψει τα τελευταία φύλλα πορείας καθώς ακόμη μελετάμε τις λεπτομέρειες», τόνισε ο επικεφαλής του Πενταγώνου, δικαιολογώντας έτσι το γιατί δεν έδωσε συγκεκριμένους αριθμούς.

«Η πλειονότητα βρίσκεται καθ' οδόν ή έχει ήδη κληθεί και θα προτιμούσα να μη δώσω καμιά επιπρόσθετη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει τον εχθρό», συμπλήρωσε ο Μάτις.
 zougla.gr
  19/9/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin