Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Για δύο επιλογές στο Κυπριακό κάνει λόγο ο Ακκιντζί

Μουσταφά Ακκιντζί
Για δυο επιλογές στην Κύπρο μίλησε ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακκιντζί. Η θα δημιουργήσουμε, είπε, μια δομή  που θα βασίζεται στο διαμοιρασμό της εξουσίας και θα ζούμε ισότιμα χωρίς να καταδυναστεύει ο ένας τον άλλο ή να  δημιουργήσουμε και να νομιμοποιήσουμε τους όρους για να μπορούμε να ζούμε δίπλα δίπλα, κάτω από δύο διαφορετικές δομές.


Μιλώντας σε εκδήλωση στα κατεχόμενα, είπε ότι στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρει την προσδοκία για μιά αντικειμενική και βασισμένη στις πραγματικότητες έκθεση.

Ο κύριος Ακκιντζί, που αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες αύριο το πρωί, υποστήριξε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν ευθύνεται για την αποτυχία των προσπαθειών στο κυπριακό και επανέλαβε ότι στην ελληνοκυπριακή πλευρά υπάρχει ανάγκη για σοβαρή αλλαγή νοοτροπίας.

Επανέλαβε επίσης ότι μια διαδικασία με την ίδια μεθοδολογία θα έχει παρόμοια αποτελέσματα ,  προσθέτοντας ότι ήρθε ο καιρός  να γίνουν σκέψεις για διαφορετικές προσεγγίσεις.
   riknews.com.cy
  18/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin