Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αφήνοντας πίσω νεκρούς στη Κούβα υποβαθμίστηκε σε καταιγίδα η Ίρμα

υποβαθμίστηκε σε καταιγίδα η Ίρμα
Υποβαθμισμένος σε "τροπική καταιγίδα", ο κυκλώνας "Ίρμα" απομακρύνθηκε από την πολιτείας της Φλώριδας, αφήνοντας πίσω του σχεδόν 6 εκατομμύρια σπίτια χωρίς ηλεκτροδότηση, μεγάλες καταστροφές κυρίως από τις πλημμύρες και τους ισχυρούς ανέμους.


Ωστόσο, πολλοί - όπως οι κάτοικοι της περιοχής της Τάμπας - αισθάνονται τυχεροί, γιατί παρά την ισχύ του, όταν πέρασε από την περιοχή τους, ο κυκλώνας "Ίρμα" είχε ήδη υποβιβαστεί στην κατηγορία 1, σημαντικά κάτω από την κατηγορία 4 στην οποία ήταν όταν έπληξε τη Φλώριδα.
Πληροφορίες μιλούν συνολικά για ένα νεκρό στην Κομητεία Orange, από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνδέεται με την κακοκαιρία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ακόμη δύο νεκρούς σε άλλες περιοχές της Φλώριδας.

Ο δήμαρχος της Τάμπας Bob Buckhorn είπε ότι οι ζημιές στην πόλη ήταν πολύ μικρότερες από τις αναμενόμενες.

Αυτή την ώρα, η "Ιρμα" με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 70 μιλίων την ώρα, κινείται στην Τζόρτζια με κατεύθυνση το Τενεσί. Πάντως, λόγω του μεγάλου πλάτους του κύματος της κακοκαιρίας, αν και το "μάτι του κυκλώνα" ήταν στη δυτική Φλόριδα, καταστροφές σημειώθηκαν σ` όλη την ανατολική ακτή της Φλώριδας και σε γειτονικές πολιτείες, όπως η Αλαμπάμα.
 [riknews.com.cy]
11/9/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin