Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τέλος στον διάλογο με Πιονγκγιάνγκ : Donald Trump

Τέλος στον διάλογο με Πιονγκγιάνγκ
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε οποιανδήποτε διαπραγμάτευση με την Πιονγκγιάνγκ, μια ημέρα μετά την εκτόξευση από τη Βόρειο Κορέα, βαλλιστικού πυραύλου ο οποίος πέρασε πάνω από την Ιαπωνία, προκαλώντας ανησυχία διεθνώς.


"Οι Ηνωμένες Πολιτείες", αναφέρει ο πλανητάρχης σε ανάρτηση στο Twitter, "συνομιλούσαν με τη Βόρειο Κορέα και την πλήρωναν υπέρογκα ποσά για 25 χρόνια. Ο διάλογος δεν είναι η απάντηση".
Χθες, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε την Πιονγκγιάνγκ ότι όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι.

Ρωσική κίνηση-έκπληξη
Η Ρωσία, η οποία διατηρεί πολιτικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς με την Πιονγκγιάνγκ, σε μια κίνηση έκπληξη, έδωσε εντολή για απομάκρυνση σε ασφαλείς περιοχές στο ανατολικό τμήμα της χώρας, των 1.500 Ρώσων οι οποίοι διαμένουν σε περιοχές που συνορεύουν με τη Βόρειο Κορέα.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, η οποία επικαλείται ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η εντολή δόθηκε από το τμήμα περιφερειών του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Περιστατικών στους αξιωματούχους της Πολιτικής Άμυνας.
   [riknews.com.cy]
30/8/17
-
korea russia borders

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin