Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Καταστροφικός σεισμός στην Κω με δύο νεκρούς

Καταστροφικός σεισμός στην Κω
Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι τα θύματα του σεισμού στην Κω που σημειώθηκε στις 1.31 π.μ. και ήταν 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο τού σεισμού ήταν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Κω, κοντά στις τουρκικές ακτές, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ. Από τη μεριά του το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο «μέτρησε» την ένταση του σεισμού στα 6,7 Ρίχτερ.

Ο σεισμός προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές σε πολλά σπίτια με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν όλοι οι κάτοικοι και αρκετοί να έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, φοβούμενοι έναν ενδεχόμενο μεγαλύτερο σεισμό και με αφορμή αρκετούς μετασεισμούς.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετά νησιά των Δωδεκανήσων όπως στη Κω και τη Λέρο, τη Σάμο και την Ικαρία αλλά και στα τουρκικά παράλια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταρρεύσει η οροφή νυχτερινού μαγαζιού της Κω με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι. Τις πληροφορίες για τους δύο νεκρούς επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 100 τραυματίες και μεγάλες υλικές ζημιές.
  [zougla.gr]
21/7/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin