Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Χάνει δημοφιλία ο Μακρόν

Τέλος στην περίοδο χάριτος φαίνεται ότι έδωσαν οι Γάλλοι στον Εμανουέλ Μακρόν
Τέλος στην περίοδο χάριτος φαίνεται ότι έδωσαν οι Γάλλοι στον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατρακυλάει.


Συγκεκριμένα, η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας υποχώρησε κατά 3 εκατοστιαίες μονάδες σε έναν μήνα, καθώς συγκεντρώνει πλέον το ίδιο ποσοστό θετικών και αρνητικών τοποθετήσεων για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του (42%), ενώ εκείνη του πρωθυπουργού Εντουάρ Φιλίπ κατέγραψε ελαφριά άνοδο (+2% στο 41%).

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos, οι αρνητικές κρίσεις για τα πεπραγμένα του προέδρου της Γαλλίας κατέγραψαν μεγάλη άνοδο 15 μονάδων.

Το 16% (-12) των προσώπων που ερωτήθηκαν δεν εξέφρασε άποψη, σύμφωνα με το μηνιαίο βαρόμετρο που δημοσιεύει το περιοδικό Le Point.

Μεταξύ των πολιτικών προσωπικοτήτων ο πρώτος σε δημοτικότητα παραμένει ο Νικολά Ιλό με το 52%, αλλά η δημοτικότητά του έπεσε πέντε μονάδες μέσα σε έναν μήνα. Ο υπουργός Οικολογικής Μετάβασης προηγείται κατά πολύ του Αλέν Ζιπέ (40%), του Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν (36%) και του Ζαν-Λικ Μελανσόν (33%), παρότι όλοι τους είδαν τη δημοτικότητά τους να αυξάνεται κατά δύο μονάδες.
 elzoni.gr
28/7/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin