Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή μεταξύ Μπουτάρη και εργαζομένων στην καθαριότητα

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η συμφωνία με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων.


Ύστερα απο πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των εργαζομένων, υπογραμμίζοντας πως αποφασίστηκε να καθαρίσει η πόλη έως την Κυριακή.

«Σέβομαι και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες των εργαζομένων πως μέχρι την Κυριακή θα είναι καθαρή η πόλη. Δεν την ενεργοποιώ τη σύμβαση με τον ιδιώτη, εφόσον έχω τη διαβεβαίωση ότι θα καθαρίσουν τους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν την πρόταση να βγουν αυξημένα συνεργεία για την αποκομιδή για να κρατηθεί η πόλη σε ανεκτά επίπεδα καθαριότητας, ενώ επανέλαβε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
  newsbeast.gr
28/6/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin