Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Handelsblatt: Οι πιστωτές εξετάζουν να συνδέσουν το χρέος με στόχους στο πρόγραμμα

Αναζητώντας έναν συμβιβασμό, οι πιστωτές της Ελλάδας εξετάζουν να συνδέσουν την ανακούφιση στο χρέος με στόχους στο πρόγραμμα λιτότητας, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Handelsblatt.

Ωστόσο η Γερμανία δεν παίζει αυτό το παιχνίδι, τουλάχιστον όχι δημόσια, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η οποία παρουσιάζει επίσης το έγγραφο της προκαταρκτικής συμφωνίας της Ελλάδας με τους πιστωτές.
Το δημοσίευμα αναφέρει εξάλλου, ότι ο Βαυαρός υπουργός Οικονομικών, Markus Söder, ταξίδεψε στην Αθήνα για να παραδώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schäuble προς την ελληνική κυβέρνηση, πριν την εκταμίευση της επόμενης δόσης των €8 δισ.
"Δεν είναι αρκετό να συμφωνήσετε στις μεταρρυθμίσεις, θα πρέπει επίσης να εφαρμοστούν”, δήλωσε ο Söder στον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδη Τσακαλώτο. "Η Ελλάδα τρέχει έναν μαραθώνιο και έχει μόλις ξεκινήσει – δεν είναι κοντά στον τερματισμό”, δήλωσε.
 capital.gr
8/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin