Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η Λεπέν πρέπει να αποκλειστεί από την κούρσα λόγω της "άγνοιάς" της

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κατακεραύνωσε σήμερα την "άγνοια" της Μαρίν Λεπέν επί των οικονομικών ζητημάτων, εκτιμώντας ότι λόγω αυτής της άγνοιας θα έπρεπε να αποκλειστεί από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας, ενώ κατήγγειλε επίσης τον "όχι μονάχα ασυνάρτητο αλλά και επικίνδυνο" χαρακτήρα του πολιτικού της προγράμματος.


"Οι μάσκες έπεσαν" κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ της υποψήφιας του Εθνικού Μετώπου και του ηγέτη του κόμματος Εμπρός, του Εμανουέλ Μακρόν, υπογράμμισε ο απερχόμενος πρόεδρος ενώπιον δημοσιογράφων.

Οι προεδρικές εκλογές, είπε με σκωπτική διάθεση λίγο αργότερα σε μια ομιλία σε ξενοδοχείο της Αλενσόν, "δεν είναι διαγωνισμός, δεν ζητάμε να έχει κανείς γνώσεις, επομένως η άγνοια δεν αποκλείει το να περάσει κανείς στον δεύτερο γύρο, όμως δεν μπορεί να επιτρέπει να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας".

"Ακόμα κι αν ορισμένοι (...) δεν γνωρίζουν καθόλου τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς ή τα νομισματικά ζητήματα", το ευρώ βρίσκεται στην ατζέντα "των θεμάτων των προεδρικών εκλογών", τόνισε ο ίδιος.
   ΑΠΕ - ΜΠΕ, capital.gr
4/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin