Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Από την Αθήνα μπορούμε να ξεκινήσουμε την αναγέννηση της ενωμένης Ευρώπης

«Από την Αθήνα, την καρδιά της δημοκρατίας, μπορούμε να ξεκινήσουμε την αναγέννηση μιας ενωμένης και δημοκρατικής Ευρώπης» δήλωσε συγκινημένος ο Τζάνι Πιτέλα, μετά την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη της πόλης των Αθηνών, από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.


Η εύθραυστη ιδιότητα της δημοκρατίας, είπε, ερμηνεύεται ως ευκαιρία απειλής σε μια χώρα. Ωστόσο, η ιστορία και η γεωγραφία της Αθήνας έχουν δείξει ότι οι Αθηναίοι εύρισκαν πάντα τον τρόπο να ξαναγεννηθούν. «Όλα μπορούν να αλλάξουν, τα πάντα ρει, προς το καλύτερο ή χειρότερο, εξαρτάται από μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπάθησα να βοηθήσω από το 2010. Το 2012 οργάνωσα εκδήλωση στην πλατεία Πάνθεον στη Ρώμη, θεωρώντας ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείτο ως παράδειγμα τιμωρίας» σημείωσε, για να υπογραμμίσει ότι «όταν ξεκίνησα την υποστήριξή μου στην κυβέρνηση, ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, σήμερα είναι άλλη κυβέρνηση. Οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά μου».
  imerisia.gr
17/3/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin