Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Νέο διπλωματικό θρίλερ με τούρκους στρατιωτικούς στην Αλεξανδρούπολη

Αντιμέτωποι με ένα νέο διπλωματικό θρίλερ, πιθανόν να βρεθούν οι ελληνικές αρχές, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι δυο Τούρκοι στρατιωτικοί φέρεται ότι πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν.


Οι δυο στρατιωτικοί συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες και κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη ενώ έχουν υποβάλλει αίτημα για τη χορήγηση ασύλου.

Οι δυο στρατιωτικοί φέρεται ότι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα μέσω Εβρου στις 15 Φεβρουαρίου. Δύο ημέρες αργότερα παραδόθηκαν στο ΑΤ Ορεστιάδας και συνελήφθησαν και στην συνέχεια υπέβαλαν αίτημα χορήγησης ασύλου.

Από την πλευρά της ΕΛΑΣ ,δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινηθεί διαδικασία προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι που τους ώθησαν να καταφύγουν στην Ελλάδα και αν οι δυο Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν σχέση με τους κομάντος που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος.

Οι δυο στρατιωτικοί σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από τις Ελληνικές Αρχές φέρεται να καταζητούνται στην χώρα τους.

Η υπόθεση των δυο στρατιωτικών εκτυλίχθηκε ενώ διεξάγεται η δίκη στην Αγκυρα με κατηγορούμενους 45 από τους 47 στρατιωτικούς –οι δύο διαφεύγουν – οι οποίοι κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Τούρκο Πρόεδρο , την νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin