Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

CIA: Η σύγκρουση Τραμπ-μυστικών υπηρεσιών θέτει τις ΗΠΑ σε κίνδυνο

Ο απερχόμενος διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν δήλωσε ότι η αποτυχία του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να εκτιμήσει την αξία, αλλά και τη σπουδαιότητα της κοινότητας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών θέτει τις ΗΠΑ σε “μεγάλο κίνδυνο”, μεταδίδει το CNN.


“Η νέα κυβέρνηση κι ο κάθε πρόεδρος πρέπει ν' αναγνωρίζει ότι ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο γεμάτο προκλήσεις. Από την πλευρά τους οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οι ειδικοί στα θέματα συλλογής πληροφοριών, μπορούν να βοηθήσουν να κρατήσουμε τη χώρα μας ασφαλή, αλλά και να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπρέναν στην εκπομπή “The Axe Files”του Ντέιβιντ Άξελροντ, σε μια διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση του Ινστιτούτου Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου και του CNN.

“Όποιος πρόεδρος ή όποια κυβέρνηση δεν το αναγνωρίζει αυτό, θέτει την εθνική ασφάλεια της χώρας σε μεγάλο κίνδυνο", πρόσθεσε ο ίδιος.
  kathimerini.com.cy/SKAI.GR
10/1/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin