Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Άνοιξε η αυλαία των αγροτικών κινητοποιήσεων

Με τους αγρότες να παρατάσσουν τρακτέρ στους δρόμους και να στήνουν τα πρώτα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας άνοιξε σήμερα ο χορός των αγροτικών κινητοποιήσεων.


Αγρότες της Αιγιάλειας, έκλεισαν λίγο πριν από τις 12.30 για περίπου μιάμιση ώρα τη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου. Συγκεκριμένα, μέλη του αγροτικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν περίπου στις 10.30 το πρωί στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη νέα εθνική οδό, την οποία και απέκλεισαν.

Στην Ηλεία αγρότες έχουν συγκεντρωθεί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Αμαλιάδας, έχοντας παρατάξει αγροτικά μηχανήματα και φορτηγά, χωρίς όμως να έχουν κλείσει το δρόμο.

Στις πλατείες των χωριών παρατάσσουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της δυτικής Θεσσαλίας, καθώς την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, το πρωί θα αναχωρήσουν για το μπλόκο της Νίκαιας, αφού προηγηθούν προσυγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα, στο νομό Τρικάλων έχουν προγραμματιστεί δύο προσυγκεντρώσεις, μία στο Μεγαλοχώρι και μία στη Φαρκαδόνα, ενώ στον νομό Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στην Ιτέα.

Από το γεφύρι της Άρτας, ξεκίνησαν στις 11.00 το πρωί τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού. Αγρότες και κτηνοτρόφοι με 50 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν αρχικά στο γεφύρι και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτή την ώρα στήνουν μπλόκο στην Ιόνια οδό στην έξοδο για την πόλη της Άρτας...
naftemporiki.gr
23/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin