Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΠΕΝ- ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΚΑΙ AfD

Την όλο και πιο ενισχυμένη θέση τους επιβεβαιώνουν οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί, καθώς στο τέλος Ιανουαρίου το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν και το γερμανικό AfD θα έχουν, μαζί με τον Χερτ Βίλντερς του ολλανδικού PVV, συνάντηση στο Κόμπλεντς της Γερμανίας.


H συνάντηση θα γίνει, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Twitter η αρχηγός του AfD Φράουκε Πέτρι, στις 21 Ιανουαρίου.

Στη διάσκεψη θα συμμετέχουν ο Ματέο Σαλβίνι της ιταλικής Λέγκας του Βορρά και ο Χάραλντ Βιλίμσκι από το αυστριακό FPÖ.

Οι εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία φέτος είναι οι τρεις μεγάλες (προγραμματισμένες) πολιτικές μάχες στην Ευρώπη: Οι Ολλανδοί αναδεικνύουν στις 15 Μαρτίου την επόμενη Βουλή, οι Γάλλοι ψηφίζουν τον Απρίλιο και το Μάιο για τον πρόεδρο και οι Γερμανοί ψηφίζουν το φθινόπωρο για το Μπούντεσταγκ.

Η διάσκεψη στο Κόμπλεντς -την οποία η Πέτρι του AfD χαρακτήρισε «έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας»- διοργανώνεται από την ομάδα «Κίνηση για μία Ευρώπη των Ελευθεριών και της Δημοκρατίας» (MELD) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που σχηματίστηκε το 2015 και βρίσκεται στο ακροδεξιό φάσμα. Η Λεπέν είναι συμπρόεδρος της ομάδας.
 elzoni.gr
11/1/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin