Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Γιατί προκαλούν πανικό στις Βρυξέλλες

Τα βλέμματα των Ευρωπαίων μπορεί να είναι στραμμένα στην Ιταλία καθώς το αυριανό δημοψήφισμα μπορεί να προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο αντίστοιχης σημασίας για διαφορετικό λόγο είναι οι προεδρικές εκλογές στην  Αυστρία.


Ένας από τους δύο υποψήφιους για την προεδρία της χώρας είναι ο Νόρμπερτ Χόφερ του Κόμματος της Ελευθερίας (FPO) ο οποίος αν καταφέρει και εκλεγεί θα γίνει ο πρώτος ακροδεξιός ηγέτης χώρας από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, προχωρώντας ένας βήμα πιο πέρα από αυτό που πέτυχε αρκετά χρόνια πριν ο Γιεργκ Χάιντερ.

Οι υποστηρικτές του υποστηρίζουν ότι αν εκλεγεί θα αποδείξει ότι δεν είναι Ναζί, αλλά όπως και να έχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς.

 Όχι μόνο επειδή είναι ακροδεξιός αλλά επειδή και εκείνος δήλωσε ακολουθώντας τα βήματα των Λεπέν και Βίλντερς στον απόχη του Brexit ότι θα πιέσει για δημοψήφισμα με στόχο το  «Oexit».

Αν εκλεγεί καθώς το αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις είναι μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους.
 crashonline.gr
3/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin