Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

«Ψυχρός Πόλεμος» ΗΠΑ-Ρωσίας: «Πάγωσε» σε όλα τα μέτωπα ο διάλογος

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών μετά -και- τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.


Η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα και οι δηλώσεις τόσο των Τούρκων, όσο και των Ρώσων επιτελών για προβοκάτσια, των οποίων στόχος είναι πληγούν οι σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας, αποτέλεσαν το επιστέγασμα της κρίσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση και ειδικότερα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο διάλογος σε όλα τα μέτωπα μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον έχει «παγώσει».

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ μίλησε στο δίκτυο Mir TV, λέγοντας πως «Ο διάλογος με τις ΗΠΑ σε όλα τα επίπεδα, έχει παγώσει. Δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας και όταν αυτό συμβαίνει, είναι στο ελάχιστο επίπεδο». Ο ίδιος τόνισε ότι το Κρεμλίνο δεν περιμένει κάτι διαφορετικό από τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ειδικότερα δε σε ότι αφορά το θέμα του ΝΑΤΟ και της επιθετικής -κατά τη Μόσχα- τακτικής που ακολουθεί στα ευρωπαϊκά σύνορα.
 protothema.gr
21/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin