Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία: Το αεροπλάνο δεν είχε καύσιμα!

Το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κολομβία με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 71 ανθρώπων, μεταξύ αυτών σχεδόν ολόκληρης μιας ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας δεν είχε καθόλου καύσιμα τη στιγμή της πρόσκρουσης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αρχής πολιτικής αεροπορίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και μια έρευνα για τους λόγους που το αεροσκάφος πετούσε υπό αυτές τις συνθήκες.


Στο μεταξύ, οι αρχές της Βολιβίας ανακάλεσαν την άδεια λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας.

Τα ευρήματα αυτά από την αρχή πολιτικής προστασίας αργά χθες το βράδυ επιβεβαίωσαν τα τελευταία λόγια του Βολιβιανού πιλότου Μιγκέλ Κουιρόγκα προς τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Μεντεγίν, όπως αποκαλύφθηκαν σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που μετέδωσαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κολομβίας.

«Όταν φθάσαμε στο σημείο του δυστυχήματος και καταφέραμε να επιθεωρήσουμε τα συντρίμμια, μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αεροσκάφος δεν είχε καύσιμα τη στιγμή της πρόσκρουσης» δήλωσε ο Φρέντι Μπονίγα, γραμματέας ασφαλείας των αεροπορικών μεταφορών της αρχής πολιτικής προστασίας της Κολομβίας.

Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τις τελευταίες επικοινωνίες του πιλότου ακούγεται ο άτυχος άνδρας να λέει προς τον πύργο ελέγχου ότι «όλα τα συστήματα του αεροσκάφους έχουν καταρρεύσει, τα ηλεκτρολογικά συστήματα έχουν παύσει να λειτουργούν, δεν έχουμε καύσιμα».
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin