Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΚΛΙΝΤΟΝ: ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

«Nα κουλουριαστεί στο σπίτι με ένα βιβλίο και να μην ξαναβγεί έξω απ' αυτό» ήθελε η ηττημένη υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον, αποκαλύπτοντας τη διάθεσή της.


Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία έχασε από τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε ωστόσο να βγει από το σπίτι της και να παραστεί σε εκδήλωση φιλανθρωπίας για παιδιά.

Εκεί, η κ. Κλίντον κάλεσε το κοινό να δώσει τη μάχη για τις αμερικανικές αξίες και «να μη το βάλει ποτέ κάτω».

Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε περισσότερες ψήφους από τον αντίπαλό της (περισσότερες από 1 εκατομμύριο), ωστόσο έχασε την προεδρία λόγω του εκλογικού συστήματος των ΗΠΑ, όπου στις περισσότερες πολιτείες ο υποψήφιος που αναδεικνύεται πρώτος κερδίζει το σύνολο των εκλεκτόρων.

«Θα παραδεχθώ ότι να βρίσκομαι εδώ απόψε δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα για εμένα», είπε στη εκδήλωση του Ταμείου για την Προστασία των Παιδιών.

«Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς είστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των εκλογών. Κι εγώ είμαι, περισσότερο απ' όσο μπορώ να σας εκφράσω. Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο», πρόσθεσε η ηττημένη της μεγάλης μάχης για την προεδρία των ΗΠΑ.
elzoni.gr
18/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin