Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Άγνωστα τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία

Αγνωστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν τη συντριβή του αεροσκάφους BA 146 της βολιβιανής εταιρείας Lamia που συνετρίβη κοντά στη Λα Ουνιόν, μια κωμόπολη έξω από το Μεντεγίν και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 75 από τους 81 επιβαίνοντες.


Έξι άτομα ανασύρθηκαν ζωντανά από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και τα μέλη της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε, που επρόκειτο να δώσει τον σημαντικότερο αγώνα της ιστορίας της.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ κήρυξε τριήμερο πένθος στη χώρα.

Το αεροπλάνο, που μετέφερε 72 επιβάτες και εννιαμελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Έκανε μια στάση στη Σάντα Κρους δε λα Σιέρα, στη Βολιβία και κατόπιν συνέχισε την πορεία του προς το Μεντεγίν της Κολομβίας.

Συνετρίβη γύρω στις 22.15 (τοπική ώρα) της Δευτέρας στην ορεινή περιοχή του Ελ Γκόρντο, σε υψόμετρο 3.300 μέτρων, ενώ απείχε περίπου 40 χιλιόμετρα από το Μεντεγίν.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο κυβερνήτης του BA 146 έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στο ηλεκτρικό κύκλωμα πριν εξαφάνιστεί από τα ραντάρ.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin