Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΙΜΠΛΕ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

«Η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του χρέους της τα επόμενα δέκα χρόνια» τόνισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στην Φρανκφούρτη.


Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση πως «δεν κάνει αρκετά» για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις, ειδικότερα στη δημόσια διοίκηση, το εργατικό δίκαιο, τους κανόνες της αγοράς.

Επίσης, Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι οι Έλληνες «ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους. Έχουν σε σχέση με το ΑΕΠ τους σημαντικά υψηλότερες κοινωνικές παροχές και συντάξεις από ό,τι για παράδειγμα οι γερμανοί πολίτες».

Πρόσθεσε ότι «αυτό δε το επίπεδο ζωής δεν θα μπορούσε να το εξασφαλίσει η Ελλάδα με τις δικές της δυνάμεις στο ορατό μέλλον».

«Αν γίνει διαγραφή χρέους, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, δεν θα κάνει τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί. Έτσι δεν προσφέρουμε στην Ελλάδα καμία καλή υπηρεσία» επανέλαβε ο κ. Σόιμπλε.
 elzoni.gr
 21/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin